2013. február 19., kedd

T-home TV 3 év családi csomag parabola+beltéri fix - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Eladó egy t-home családi csomag előfizetés parabola+ kábelek+beltéri egység kompletten! A Sagem beltérihez távirányító, kártya, scart kábel és tápegység tartozik eredeti dobozában. A parabola pedig egy T-home parabola, ami hozzá járt a beltérihez.
Legalább 3 évig még előfizetésünk lesz, (de inkább több), mert még mellette van 2 beltéri egység amin mi is nézzük a tv-t, csak ez a beltéri, ami saját tulajdon (nem bérelt) feleslegessé vált így ezért eladó. Minden működik tökéletesen, csak műholdra kell állítani és lehet nézni a T-home családi csomagjához tartozó csatornákat.
Ezek a csatornák elérhetőek rajta: http: //www. t-home. hu/lakossagi/tv/sat_tv/dijcsomagok/csaladi/kinalat
Az ár fix, egyszer kell kifizetni és több költség már nincs. A SAT-TV az egész országban fogható, ezért ideális hétvégi házakba, nyaralókba stb. A műholdra állításhoz nem kell szakmeber, ügyeskedéssel is be lehet állítani műholdra, és a beltéri jelszint mutatójával finomhangolni is lehet.
Többen kérdezték, hogy mi a biztosíték arra, hogy 3 évig menni fog e az előfizetés! A szerződésről adok másolatot és írunk egy papírt, amennyiben 3 éven belül megszűnik a szolgáltatás időarányosan visszafizetem a pénzt. De garantálom, hogy tovább menni fog, mert egyáltalán nincs más szolgáltató, akivel leszerződjek!
UTOLSÓ ÁR!



Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Az aukció vége: 2013-03-10 20:00
. T-home TV 3 év családi csomag parabola+beltéri fix - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése