2013. február 23., szombat

Columbia lányka 7-8 éves Széldzseki , Pink! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft


COLUMBIA  lányka Széldzseki   " Wildwood Jacket " ÚJ!!
Méret : 7-8 éveseknek (nagyjából).  
A kabát méretei: hónaljban szélesség: 44 cm a teljes hossz hátul az akasztótól: 51cm, az ujj hossza válltól: 46cm, hónaljtól: 36cm, vállszélesség: 37cm.
Egy kiváló minőségű, Vízlepergető omni-tech technológiával, szélálló kellemes viseletű  széldzseki ,  hálós belsővel.
 
Omni Tech tecnológiával:
A Columbia Sportswear Omni-Tech termékei kimagasló vízálló és légáteresztő védelmet nyújtanak azáltal, hogy megakadályozzák a külső elemek bejutását, miközben lehetővé teszik, hogy a nedvesség párája eltávozzon a bőrtől. A mikroporózus membrán megakadályozza, hogy a víz az anyagba hatoljon, ám lehetővé teszi, hogy az izzadtság távozzon, így termékeink viselői szárazon maradhatnak.
Az Omni-Tech első védelmi rétege az Omni-Shield, amely megakadályozza, hogy a víz legnagyobb része a belső rétegekkel érintkezésbe lépjen. Ezt követi egy mikroporózus membrán réteg, mely az elsődleges és leginkább áthatolhatatlan védelmi réteget biztosítja azáltal, hogy teljesen kizárja a vízmolekulák bejutását az anyagba. Az Omni-Tech membránok 100%-osan áteresztik a levegőt, ami lehetővé teszi a nedvesség távozását. Ez a kiváló légáteresztő képesség belülről kifelé tartja szárazon az embert. Végül pedig bélésanyagok védik az Omni-Tech membránt alulról, és egyben további nedvességelvezető jellemzőik is vannak.
RÖGTÖN TUDOM KÜLDENI AZ ÁRU RAKTÁRON VAN!
Garantáltan új  és eredeti termék, amire visszavásárlási garanciát vállalok.
RG2101-683


Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Az aukció vége: 2013-03-15 06:55
. Columbia lányka 7-8 éves Széldzseki , Pink! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése