2012. december 29., szombat

Felsőtest Erősítő Tornaeszköz - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

VEGYEN RÉSZT LEGÚJABB AKCIÓMBAN!
HA EGYSZERRE, LEGALÁBB 5000FT ÉRTÉKBEN VÁSÁROL NÁLAM, AKÁR AZ EDDIGI 4DB-OS TERMÉKSZÁM ALATT IS ÉLHET AZ INGYENES POSTA LEHETŐSÉGÉVEL!
(RÉSZLETEK AZ ISMERJ+ OLDALAMON OLVASHATÓK! )
 
 
Miért fizetne a szállításért?
Ha egyszerre 4 külön meghirdetett
terméket vásárol tőlem, a postát én állom!
Nagyon jó állapotban lévő felsőtest erősítő tornaeszköz hihetetlenül jó áron eladó.
Az eszköz markolata kivehető, ezért könnyen tárolható, egészen kis helyen is elfér, akár utazásra is magával viheti. Kerekei zselések, a szerkezetben erős rugó található.
Használat előtt tisztítást igényel.
Enyhén karcos, de ettől függetlenül azonnal használható, az egyik markolatnál a szivacs kicsit repedezett.
 
 
Vásárlás előtti fontos információk!
 
 
Kérdezzen bátran, szívesen válaszolok! Bármilyen kérdése-kétsége van a termékkel kapcsolatban, licitálás előtt érdemes feltenni, a későbbi félreértések elkerülése végett!
A TERMÉKEKET NEM ITTHON TÁROLOM, EZÉRT SZEMÉLYES ÁTVÉTELNÉL IS ÁLT. 1-2 NAP AZ ÁTADÁS, HA VALAMI AZONNAL KELL, ELŐTTE MINDENKÉPPEN KÉRDEZZEN RÁ, HOGY MIKOR VEHETŐ ÁT LEGHAMARABB. A hétvégi termék-átvétel pedig csak ritkán, és csak előre egyezetetett eseteketben lehetséges, az előbbiek miatt!
A "Szállítási és garanciális feltételek"-nél olvasható a postaköltség, amennyiben postázáskor ez bizonyos feltételek miatt változna (méret-súly probléma) külön értesítéssel élek a vásárló felé.
Nyertes aukció esetén a Vatera által kiküldött automatikus levélben szereplő adataim hitelesek, alkalmazhatóak az adásvétel további bonyolításához.
Nyertes aukció esetén kérem 1 héten belül vegye fel velem a kapcsolatot!
Bármilyen reklamációval kapcsolatban a megnyert termékeket illetően, kérem keressenek a megkapott elérhetőségeken, mert maximálisan partner szoktam lenni a megoldásban. Az értékelés leadása előtt jelezzék kérem, mert ha megoldom a problémát, mindkét fél elégedett lesz.
A termékekre megtekintési-kipróbálási garanciát tudok csak biztosítani, ami a kézhezvételtől számított 1-3 nap. Hónapokkal későbbi reklamációt nem áll módomban kezelni. Ezekben az esetekben nem bizonyítható a hiba forrása.
 



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2013-01-16 22:00
. Felsőtest Erősítő Tornaeszköz - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése