2012. október 29., hétfő

E-cigi slim FEHÉR - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


Eladó a képen látható újszerű (egy patron lett elhasználva), slim elektromos cigaretta!
Igazán elegáns és csajos, fehér : )))
A csomag tartalma:
- elektromos cigaretta
- usb töltő
- magyar hálózati töltő (220V)
- 5 db patron (marlboro, erős)
E-cigi használata, tudnivalók:
Oda kell figyelni, hogy a patronok és az akkumulátorok is töltött állapotban legyenek. Ha odafigyelünk erre a két dologra, nincs más dolgunk, mint használni az elektromos cigarettát.
Az akkumulátort tölthetjük konnektorból.
Egy gyakori kérdés: honnan tudjuk, hogy mennyi egy szál ciginek megfelelő belégzés?
Egy hagyományos cigarettát általában 8-12 belégzéssel szívunk el. Javasoljuk, hogy az elektromos cigarettából is ennyit lélegezzen be egy alkalommal, utána tegye el a cigarettát minimum fél órára a következő használatig. Természetesen ez csak javaslat. Nyilvánvaló, hogy a dohányzási szokásai mindenkinek eltérnek. Valaki 3 nagyobb szívással elszív egy szál cigarettát, másoknál ez a szám 15-16-ra tehető. Figyeljünk oda, hogy az elektromos cigarettából se szívjunk többet, mint a hagyományos cigiből.
Be kell-e kapcsolni az elektromos cigarettát?
Az e-cigi csak akkor lép működésbe, ha azt megszívjuk. Ha éppen nem szívjuk az e-cigarettát, akkor az kikapcsolt állapotban van. A legjobb "füst" eredmény eléréséhez lassabban kell megszívni, mint egy normális cigarettát, a technikára egy perc alatt rá lehet jönni… Megszíváskor az e-cigaretta bekapcsol, a végén világít a LED, porlaszt és melegít a porlasztó: ennek eredményeképpen élvezhetjük a füst-imitációt.
Mikor szükséges tölteni az e-cigarettát?
Ha már érezzük, hogy nem „ füstöl” rendesen az e-cigink, az annak a jele, hogy, fel kell bontani egy újat. Ne szívjuk ki az utolsó cseppet is az e-cigi használatakor, mert a ciginek ekkor már kellemetlen íze lesz, ami még utántöltés után sem múlik el (nem beszélve a káros hatásokról).
Honnan tudjuk, hogy lemerült az akkumulátor?
Ha az akkumulátor merülőben van, akkor az e-cigaretta végén a parazsat helyettesítő lámpa villogása jelzi. Vegyük elő a tartalék akkumulátort és csatlakoztassuk a patronhoz. Élvezzük tovább az e-cigi élményt. A lemerült akkumulátort töltsük fel!
Csökkentse a nikotinadagot!
Ha egyre kisebb nikotin tartalmú patront használunk, eljuthatunk addig, hogy nikotinmentes elektromos cigarettát használjunk a káros valódi cigaretta helyett.



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2012-11-18 07:45
. E-cigi slim FEHÉR - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése