2013. január 30., szerda

ELEKTRONIKUS AUTÓSZERELŐ SZTETOSZKÓP KÉSZLET 1év G - Jelenlegi ára: 75 550 Ft


Állapot: bontatlan, eredeti csomagolásban
Szaküzletünk kínálatából, originál, bontatlan termék magyar nyelvű használati utasítással, ÁFA-s számlával és GARANCIÁVAL MINDEN TERMÉKÜNK FIX ÁRAS,  AZONNAL MEGVÁSÁROLHATÓAK A "VEGYE MEG MOST" GOMBBAL!
JELLEMZŐK:
1 év garancia 
A szerelőknek szánt phonendoszkóp készlet segít Önnek felderíteni a motorban vagy más rendszerekben lévő hibákat. Lehetővé teszi az áramló folyadékok, gázok, mechanikus alkatrészek természetellenes hangjainak kiszűrését, és ezzel segíti a hang keletkezési helyének pontos felderítését. Segít a mechanikus egységek zajainak elemzésében is, például rossz csapágy felderítése esetén. A készülék a járművek javításához és karbantartásához lett kifejlesztve. Az érzékelő kihelyezésével lehetővé teszi, hogy a jármű különböző főegységei által kibocsátott zajokat és rezgéseket a szerelő elemezze és bemérje a kritikus helyeken. Ennek a készüléknek a segítségével a hibakeresés jóval hatékonyabb, mint korábban.
A bőrönd tartalma: elektronikus vezérlő egység, 2 fejhallgató, 5 kapocsérzékelő, 1 mágneses érzékelő, 6 nejlonszalag (tépőzárral) a hosszú vezetékek rögzítéséhez.
Postaköltség: feljebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás: a vételár beérkezésétől számított általában 2-14 munkanap. Mivel üzlet vagyunk,  ideiglenes hiány esetleg felmerülhet. Kérjük, tekintse meg üzletünk teljes kínálatát: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=LEGSZERTECH&ob=1


Jelenlegi ára: 75 550 Ft

Az aukció vége: 2013-02-19 08:18
. ELEKTRONIKUS AUTÓSZERELŐ SZTETOSZKÓP KÉSZLET 1év G - Jelenlegi ára: 75 550 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése